Filmajánló/Szuperdada

Címkék: ajánló

2012.08.23. 13:49

szuperdada.jpgKedves olvasóim! Egy sorozatot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani,ami a gyermeknevelésről szól,a címe:Szuperdada.

   Angliában készült a sorozat,amelyben kétségbeesett szülők fordulnak Jo Frost-hoz,aki már 15 éve dada és tapasztalatával minden nevelési problémára megtalálja a megoldást.Nevezhetjük akár a 21.század Mary Poppinsának is.Sajátos módon közelíti meg a problémákat és az általa kidolgozott nevelési módszerekkel oldja meg azokat.Bebizonyította,hogy ha felállítjuk a szükséges korlátokat és a szabályokat következetesen betartjuk,akkor rövid idő alatt látványos eredményeket érhetünk el a gyerekek viselkedésében. A következő nevelési helyzetekre ad megoldást:

  1. Hogyan érjük el,hogy a gyermekünk egyedül elaludjon a saját szobájában?
  2. Mit tegyünk azzal a gyermekkel,aki állandóan hisztizik?
  3. Hogyan tudunk probléma nélkül elmenni a gyerekekkel nyaralni?
  4. Hogyan vásároljunk be a gyerekekkel együtt hiszti és futkosás nélkül?
  5. Mit tehetünk,ha a gyermekünk nagyon válogatós az evésnél és ezen szeretnénk változtatni?
  6. Hogyan nyugtassuk le az agresszív gyereket?stb...

Jo szavait idézve:"Minél többet tud az ember a gyereknevelésről,minél többet olvas és beszél róla másokkal,annál biztosabban hozza meg a maga döntéseit.Bízz magadban!Gyerekeink fölnevelése a legfontosabb feladat,melyet az élet ránk oszt.Ez azonban nem jelent feltétlenül kínlódást és terhet.Szülőnek lenni öröm és boldogság!"

  Nézzétek meg a sorozatot és mindenki próbálja ki az ott bemutatott technikákat,mert működnek én is kipróbáltam! A sorozatot most a Lifnetwork csatorna adja minden hétköznap 20 órakor és másnap délelőtt 12-kor megismétli.

Írjátok meg tapasztalatitokat,ha kipróbáljátok a sorozatból megismert technikákat!!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogdakezem.blog.hu/api/trackback/id/tr214718854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása