Filmajánló: Croodék

Címkék: ajánló

2013.03.01. 21:04

  Változtatni szeretnék kicsit a filmajánlókon. Utánanéztem milyen filmek mennek mostanában a moziban és most szeretnék friss filmeket is ajánlani Nektek. Vigyük el a gyerekeket moziba is, hisz a mozinak teljesen más az élménye, mint a televízióban, a DVD-ről, vagy internetről megnézett filmek. Nálunk ez épp aktuális, mert a kisebbik fiam most töltötte be az 5. életévét és már megérett rá, hogy elvigyük moziba. Talán éppen erre a filmre fogjuk elvinni. A mai filmajánlóm a Croodék című film.

  Egy nagyon kedves, vicces igazi családi filmre bukkantam keresgélés közben, ami márciustól látható a mozikban. Egy ősember családról (Croodék) szól a film, akik már hosszú évek óta egy barlangban élnek, ahonnan nem nagyon mozdultak ki, hisz eddig minden bajtól megvédte őket. Egy földrengés miatt el kell hagyniuk az otthonukat és egy teljesen új világgal, emberekkel, lényekkel találkoznak leendő lakhelyük keresése közben. Csupa kaland az életük ettől kezdve.

  A szereplők között biztosan mindenki magára ismer egy kicsit: Grug, az apa, aki nem engedi ki a barlangból a családot, nehogy baj érje őket. Úgy véli minden újtól félni kell. Ugga, az első modern anya. Iep, a lázadó tinilány,aki nagyon unatkozik és újdonságra vágyik. Egy fiatalemberre, aki született kísérletező és persze beleszeret Iepbe. Gran, az anyós, akivel apa nem jön ki. Thunk, a húsfej (biztos szeret enni) és Sandy, a vad gyermek.

  Nagyon vicces, ahogy a család szépen lassan megismerkedik az újdonságokkal, pl. a cipővel, a tűzzel. Miközben minden megváltozik körülöttük, természetesen ők maguk is változnak. Szerintem garantáltan jókedvűen megy haza, aki megnézi ezt a filmet. Aki látta a hozzászólásokban írja meg a véleményét róla! Köszönöm!

 A magyar filmelőzetest itt nézhetitek meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://fogdakezem.blog.hu/api/trackback/id/tr65041998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása