Nektek mi a kedvenc karácsonyi filmetek? Számomra a Télapu jelenti az igazi karácsonyi filmet mióta először láttam.Természetesen az első rész az igazi, mint általában minden filmnél, így most ezt ajánlom nektek. Aki nem ismerné a filmet, a történet a következő: A Calvin család felnőtt tagjai nem hisznek a Télapóban, egyedül a kisfiú, Charlie. Meghallja mikor megérkezik hozzájuk a tetőre. Az apa, Scott kimegy a ház elé, hogy megnézze mi történt és úgy megijeszti a Télapót, hogy leesik a tetőről, majd eltűnik, csak a kabátja marad utána. Scott felpróbálja és ekkor kezdődnek a kalandok, ugyanis aki felveszi a kabátot az lesz ezután a Télapó. Különféle csodás dolgok történnek és szépen lassan, a fia segítségével Scott elkezd hinni a Télapó létezésében, majd rajta keresztül a család többi felnőtt tagja is. Nagyon kedves családi film, nézzétek meg a gyerekkel együtt, kellemes kikapcsolódás karácsony estéjén. Mi biztosan ezt fogjuk nézni. A képre kattintva meg tudjátok nézni a teljes filmet nagyon jó minőségben.

  Ezen kívül a televízióban ajánlom karácsonyi filmnek a Mary Poppins-t, amit az RTL Klubon adnak 10:05-kor. Mary Poppins egy nevelőnő, aki a Banks család két gyermeke, Michael és Jane mellé kerül a keleti szél szárnyán érkezve. Lénye és fekete táskájában lapuló varázslatok segítségével boldogabbá teszi a család életét és szorgalmasabbá a gyerekeket. Walt Disney csodákban lehet részünk, ha megnézzük, a gyerekek tátott szájjal fogják nézni.

A bejegyzés trackback címe:

https://fogdakezem.blog.hu/api/trackback/id/tr424976512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása