Cipősdoboz

Címkék: ünnep karácsony adakozás

2012.12.11. 21:04

  A szeretet ünnepe alkalmából gondoljunk másokra is, azokra akiknek nincs arra lehetősége, hogy karácsonykor ajándék kerüljön a fa alá. Fiaim múlt héten nézték a Minimax csatornán a Barbie:Tökéletes karácsony című mesét. (Igen, a fiúk is szeretik a Barbie-s meséket, mert szépek a történetek és tele vannak csodákkal, amiket velük együtt átélhetnek.) A mesében karácsonyra ajándékot csomagoltak egymásnak. Ez annyira megtetszett nekik, hogy utána rögtön nekiláttak ők is csomagot készíteni. Mivel nálunk a Jézuska hozza karácsonykor az ajándékokat, ezért azt javasoltam nekik, hogy állítsanak össze egy csomagot a megunt játékaikból egy cipős dobozba és küldjék el azoknak a gyerekeknek, akiknek a szegénység miatt nem nagyon van játékuk. A baptista szeretetszolgálat oldalán, a ciposdoboz.hu-n a tudnivalók menüpontban megtalálhatjátok, hogy hol lehet leadni az ajándékokat és hogy mi kerüljön a dobozokba:játék, tanszer, tisztálkodási szer, édességek, folyóiratok, könyvek,stb. Már csak a héten fogadják az ajándékokat, ezért kicsit igyekezni kell az összeállítással, de fél óra alatt elkészül. Talán még nem tettem ki későn ezt a bejegyzést.

A mi cipős dobozunk így néz ki, holnap továbbítjuk Csornára.

család 216

  Bíztatok mindenkit az adakozásra! Azoknak, akiknek tudják, hogy szükségük van rá, akár a baptista szeretetszolgálatnak, vagy a Vöröskeresztnek, vagy a Mikulásgyárnak. Találjuk meg a módját és érezzük át a karácsonyi időszakban az adás szépségét is, ne csak a kapásét.

A bejegyzés trackback címe:

https://fogdakezem.blog.hu/api/trackback/id/tr504955066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása