Sajtos kifli

Címkék: recept

2012.11.27. 20:01

csalad_206_1354042876.jpg_320x240

  A Panda Peti gyerekmagazinban találtam ezt a melegszendvics recepetet.Így végre ajánlhatok egy olyan ételt is,ami nem édesség, a gyerekek is meg tudják csinálni,sőt annyira finom,hogy könnyen a kedvencükké válhat.Nagyon jó vacsorára,illetve ha este kikeverjük a krémet könnyedén elkészíthető reggelire is.

Hozzávalók: 6 db kifli, 15 dkg ementáli sajt (Mi trappistával csináltuk,az mindig van itthon.Nagyon finom vele.), 2 dl tejföl, 2 dkg vaj/margarin, kevés só, bors.

Elkészítés: Reszeld le a sajtot. Keverd össze a tejföllel és a vajjal,ízesítsd sóval borssal. Vágd hosszában ketté a kifliket (ehhez felnőtt felügyelete kell), és kend rájuk a sajtos krémet. Egy tűzálló tepsire tegyél sütőpapírt, majd rakd bele a kifliket. Told az egészet forró sütőbe, ahol hagyd db. 10 percig sülni. Még melegen tálald. Nagyon finom!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogdakezem.blog.hu/api/trackback/id/tr814926200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása