Ezt a sorozatot érdemes azért megnézni,hogy lássuk mivé válhatnak gyermekeink,ha a konfliktusok elkerülése miatt engedjük,hogy azt tegyék,amihez csak kedvük van.Azoknak a szülőknek pedig egy kis megnyugvást nyújt,akik úgy gondolják,hogy esetleg túl szigorúan fogják a gyermekeiket.Minden esetben kiderül,hogy a szigorúan,de sok-sok szeretettel nevelt gyermekek jól boldogulnak az életben,elérik a céljaikat és hálásak szüleiknek a kapott nevelésért.Felelősséget tudnak vállalni a tetteikért,ezért könnyebben válnak felnőtté.Mivel részt kell vállalniuk a család mindennapi teendőiben,ezért az önálló,felnőtt élet sem jelent nekik gondot.

A film tanulsága számomra még az is,hogy soha nem késő elkezdeni a nevelést,hiszen itt tizenéves kamaszokról van szó és a teljesen idegen szülők néha gyökeres változásokat érnek el a hozzájuk küldött gyerekekkel.Mindenesetre az eddigi életükön mindig elgondolkodnak és legtöbbször változtatni is akarnak.

  A sorozat arról szól,hogy tizenéves brit,illetve ausztrál tinédzsereknek 10 napon át a világ másik felén új szülők új szabályai és értékrendje szerint kell élniük.Kiderül hogyan birkóznak meg a feladattal.Nagyon tanulságosak a történetek.A Spektrum csatornán látható a műsor hétköznap de.10:25-kor és du. 19:05-kor.Nézzétek meg és írjátok le róla a véleményeteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogdakezem.blog.hu/api/trackback/id/tr154852940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása