Jamie palacsintája

Címkék: recept

2012.09.05. 10:24

jatekok_003_1346833413.jpg_320x240

Már egy jó ideje nem jelentkeztem,mert vírus volt a gépünkön.Próbálom pótolni az elmaradást.Először is itt egy jó kis recept.Gyermekeim nagyon szeretik a palacsintát, de rettentő sok időbe kerül kisütni annyit,hogy jól lakassam őket.A megoldásra Jamie Olivér segítségével találtam.A Spektrum csatornán vetített Jamie karácsonya című műsorban bemutatták,hogy karácsony reggelén hogyan sütnek palacsintát.Nagyon megtetszett a recept és kipróbáltam.Nekem bevált,mert kevés hozzávaló kell,gyorsan elkészül,a gyerekek is könnyen el tudják készíteni és hamarabb jól laknak tőle.

Hozzávalók:1pohár liszt,1 pohár tej,1 tojás,1 kávéskanál sütőpor,pici só.

Elkészítés:A megadott hozzávalókat keverőtálba rakjuk és összekeverjük.Lehet bele reszelni gyümölcsöt is:almát,körtét,banánt,stb. Sűrű masszát kapunk,amiből kis merőkanállal 2-3 palacsintát rakunk a serpenyőbe.Mikor buborékok jelennek meg rajta tortalapáttal megforítjuk,majd pár perc után kivesszük a palacsintákat.Kínálhatjuk lekvárral,mézzel,joghurttal,pudinggal,mogyorókrémmel.

Jó étvágyat hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogdakezem.blog.hu/api/trackback/id/tr894755491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása