Bemutatkozás

Címkék: bemutatkozás

2012.07.25. 13:49

minden.jpgReiderné Üveges Henrietta vagyok, 3 gyermek édesanyja( Barna 10 éves, Norbi 7 éves, Barbi 4 éves) és tanító. A Tanítóképző Főiskolán tanult elméleti és a 3 gyermek mellett szerzett gyakorlati ismereteimet akarom átadni minden kedves szülőnek, nagyszülőnek, nagynéninek, nagybácsinak és minden látogatómnak. Folyamatosan képzem magam a mai napig könyvekkel, tanfolyamokkal, követem a gyerekneveléssel kapcsolatos műsorokat a TV-ben, figyelem az internetet.

Amit nyújtani fogok:

1.Minden hónapban egy téma felvetése a gyermekneveléssel kapcsolatban,amiről érdemes beszélgetni,vitatkozni, érdemes rajt elgondolkozni.

2.Minden hónapban 1 könyvajánlóval és egy filmajánlóval jelentkezem,amit érdemes a gyermekednek elolvasni,Vele együtt megnézni.

3.Minden héten olyan játékötleteket adok különböző korosztályoknak,amiket már a saját gyermekeimmel kipróbáltam és nagyon szerettek.Ezzel szeretném segíteni,hogy az együtt eltöltött idő minél felhőtlenebb legyen.

4.Gyermekekkel együtt elkészíthető ételeket fogok még ajánlani,mert a közös főzőcske is nagyon jó móka.

Ezek az én nevelési elveim,amelyeket most mindenkinek megmutatok.Mindenki válassza ki belőle,ami tetszik a számára és használja.Az a fő,hogy törődjünk a gyermekünkkel.Jó időtöltést mindenkinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://fogdakezem.blog.hu/api/trackback/id/tr164663549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása